Varmista paikkasi freelancerien vuoden ykköstapahtumassa

Pohjoismainen freelance-seminaari kokoaa pohjoismaisia journalisteja 8.–9.11.2024 Helsinkiin painavan tiedon ja virkistävän yhdessäolon äärelle. Journalistiliiton freelance-jäsen, tervetuloa verkostoitumaan kansainvälisesti ja kuulemaan huippupuhujia!

Saat seminaarista näkökulmia erityisesti turvallisuuden ja hyvinvoinnin kysymyksiin, kuten kuormituksen säätelyyn, toimimiseen häirintätapauksissa ja mielenosoitusten dokumentoimiseen. BBC-taustainen journalisti ja kouluttaja Jo Healey antaa vinkkejä traumatisoituneiden ihmisten kohtaamiseen, tanskalainen kriminologi David Sausdal puhuu jengirikollisuuden käsittelystä mediassa ja venäläinen toimittaja, Novaya Vkladka -lehden toimitusjohtaja Mikhail Danilovich kertoo freelancerina työskentelystä. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu Suomen freelance-journalistien verkkosivuilla.

Voit hakea Jokesin freelance-apurahahausta karenssitonta pikkustipendiä 150 euron osallistumismaksuun sekä matka- ja majoituskuluihin. Apurahahaku päättyy 6.9. kello 16.

Kysymyksiä? Tule tiistaina 3.9. kello 13 vartin webinaariin, jossa pohjoismaisten freelance-yhdistysten yhteistyötä vetävä Tuukka Tuomasjukka esittelee seminaaria ja vastaa kysymyksiin! Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua, vaan pääset mukaan tästä linkistä.